News

The latest news, press releases and announcements from SCALES

Feb 26, 2019

ERP-Konsulent til SCALES Norge


 

Om stillingen

I rollen som ERP-konsulent vil du ha en viktig rolle i våre implementeringsprosjekter. Prosjektene våre varierer i størrelse og omfang, og man vil ta del i et prosjektteam som jobber sammen for å finne den beste løsningen for våre kunder. Rollen innebærer at du vil få stort handlingsrom, og du vil både rådgi kunder og iverksette løsninger innenfor fagområdet økonomi eller logistikk. Rollen innebærer analyse av kunders eksisterende rutiner og prosesser, og ut ifra dette komme med komplette og forbedrede løsninger som dekker deres behov.


Vi søker deg som har

·         Praktisk erfaring innenfor logistikk eller økonomi, eksempelvis som innkjøper, økonomisjef, eller systemansvarlig ERP

·         Utdannelse fra universitet eller høgskole

·         Har erfaring fra ERP-systemer, og er genuint interessert i IT

·         Flytende i norsk språk og gode engelskkunnskaper

Det viktigste for oss er at du har erfaring med logistikk eller økonomi, og har et ønske og interesse for å videreutvikle dine erfaringer innenfor fagfeltet, samt innen teknologi.

 

Vi tilbyr:

·         Meget gode muligheter for læring innenfor teknologi/IT og konsulentrollen

·         Et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø

·         Betydelig ansvar for å levere løsninger

·         Hyggelig kollegaer i moderne lokaler på Ensjø

 

Send din søknad til silje.svadberg@scales-group.com, og ta gjerne kontakt om du har spørsmål til stillingen.

 

Om SCALES

SCALES er Microsoft Dynamics 365 partner, med hovedkontor i København og et Oslo-kontor i sterk vekst. På vårt Oslo-kontor er det per i dag 21 ansatte i våre moderne lokaler på Ensjø. Vi selger, iverksetter og utfører support på Microsoft Dynamics 365. Vårt fokus er å utgjøre en forskjell for våre kunder ved bruk av standard funksjonalitet gjennom Microsoft Dynamics 365. Vi jobber prosjektbasert med en smidig prosjektmetodikk som utgangspunkt, og ønsker å ha et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø med kompetente ansatte. Mer informasjon om SCALES finner du på http://www.scales-group.com/.